Satanium Raum666

Spirituális sátánizmus- "Hallgatni Arany"- Sátán atyánk tanácsa

2017. 04. 06.: Amikor Elkezdődik a Cionista 3. Világháború

2017 Április 6.-án van a 100. évfordulója Amerika I. Világháborúba való (zsidó oligarchák által kieszközölt) belépésének. A háborút azért robbantottak ki a zsidók, hogy létrehozzák Nagyobb Izraelt és egy globális zsidó diktatúrát a kommunizmus lobogója alatt. Az oroszországi zsidó-bolsevik forradalomnak szintén idén van a 100. évfordulója.

Ennek a részleteit már ismerjük:

Sztálin Háborúja:

http://josministries.prophpbb.com/topic15258.html

 

A Kabbalában a 100-as szám egy munka teljes ciklusát és véghezvitelét jelképezi, a Zsidó Isten munkáját – ebben az esetben egy globális zsidó diktatúra megteremtését, ami a Zsidó Isten ,,Földre hozatala,, a Kabbalában. Ennek a megvalósítását szolgálja ez az esemény. A Zsidók azért kezdtek támadásba, hogy kirobbantsák a 3. VH-t, ennyi.

Ez az időpont a Tavaszi Nap-Éj Egyenlőség okkult dátumán alapul, az okkult Újéven, amikor a Nap a Kos jegyébe lép. Ez a munkák és műveletek elindításának időszaka.

A 100-as szám 10-el megfeleltethető a numerológiában, mivel a 0 helyhordozó, így 10-re redukálható.

A zsidó elit a Kabbalista fekete mágiájuk részeként különleges dátumok és számok figyelembevételével időzítenek. Ezek összekapcsolódnak a rituáléik energiáival és az anyagi síkra irányítják azokat.  Ezért használják a 6-os számot annyit, segíti a materializációt.

Ez Április 6. magyarázata. 4+6-ból szintén 10-et, a Zsidó Isten számát kapjuk. Jahve 613 törvénye szintén 10-el egyenlő, ami a Tóra magját alkotja. Izrael is 10-nek felel meg. Mózes botja – Jahve hatalmának a jelképe a Tórában és Kabbalában – a héber abc 10. betűjét reprezentálja. Mózes ezzel a bottal igázza le az egyiptomi fáraót és a többi dzsentil nemzetet, akiket lemészárolnak és rabszolgasorba taszítanak cionista birodalmukban a Tóra elmondása szerint. 10-es szám képviseli a Zsidó Isten erejét, amivel elpusztítja a Goyimot, gondolj az egyiptomi 10 csapásra.

A 10 végül 1-re redukálható, ami a héber abc-ben Aleph-nek felel meg, mely hordozza a 26-os kabbalista kódot, YHVH, a Zsidó Isten számát és a titkot, hogy miért imádják vallásosan a 10-es számot.

A zsidók véghez akarják vinni a Tóra műveletét, a globális zsidó diktatúra megvalósítását, ahol a zsidóság lesz maga az Isten.

A háborúellenes Tóra Visszafordító Rituálék jelentik e terv megállításához a kulcsot, úgy hogy végezzétek el őket minden nap teljes odaadással.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 28
Heti: 74
Havi: 1 048
Össz.: 75 053

Látogatottság növelés
Oldal: 2017. 04. 06.: Amikor Elkezdődik a Cionista 3. Világháború
Satanium Raum666 - © 2008 - 2024 - sotetkapu.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »